Uniek op maat gemaakt fotobehang Art Colletion

Onze collectie fotobehang uit de Art Collextion is echt iets voor u als u iets nieuws zoekt op het gebied van interieur decoratie. Door het bijzondere ontwerp op dit fotobehang lijkt het resultaat op een betonnen muurschildering. Daardoor wordt het behang op uw muur geen saaie achtergrond maar een elegant ontwerp. Dit fotobehang is een uitstekende oplossing voor het verfraaien van een woonkamer, studeerkamer of slaapkamer. U creëert op een eenvoudige manier een moderne inrichting en het beton fotobehang zal niet uw gehele interieur domineren. Wij bieden diverse ontwerpen die uw woning op een elegante manier kunnen verfraaien. Bekijk snel de mogelijkheden en kies een ontwerp dat past bij uw interieur en smaak.

Art Collection fotobehang zoals u dat weinig ziet

Ons fotobehang Art Collection wordt geheel op maat gemaakt door onze ontwerpers. Hoe groot uw muur ook is, wij kunnen deze exact vullen met de prachtige ontwerpen fotobehang uit de Art Collection. Als u ons de exacte maten van uw muur doorgeeft weten wij precies hoe groot de afbeelding afgedrukt moet worden. Nadat u het behang heeft besteld gaat onze ontwerpstudio direct voor u aan de slag en ontvangt u een voorbeeld hoe het betonbehang muur eruit zal komen te zien op uw muur. Wij passen de afbeelding geheel aan uw wensen aan en produceren uw fotobehang pas nadat u hebt aangegeven dat u tevreden bent over ons ontwerpvoorstel. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Fotobehang Art Collection heeft een snelle en eenvoudige montage

Wilt u dit kunst betonbehang bestellen? Een goede keuze! U kunt er op rekenen dat wij uitsluitend gebruik maken van de beste behangmaterialen om absolute topkwaliteit te garanderen. Dit 220 grams stevige vliesbehang van professionele kwaliteit is op deze manier zeer eenvoudig en snel op uw muur aan te brengen. U rolt uw muur in met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang. Vervolgens plakt u de behangbanen eenvoudig stotend tegen elkaar aan op de wand. Door de extra brede behangbanen is behangen niet langer een straf maar kinderspel.

Art Collection fotobehang bestellen?

Wilt u dit betonbehang met kunstafbeelding bestellen? Kies dan het ontwerp dat het best bij u past en geef ons de maten door van uw wand. U kunt er bij uw bestelling tevens voor kiezen dit behang door één van onze specialisten te laten aanbrengen. De prijzen van deze voordelige montageservice zijn op basis op nacalculatie. Indien gewenst ontvangt u deze geheel vrijblijvend per mail.

Klantbeoordeling