Fotobehang van dahlia

fotobehang dahlia 208954144
fotobehang dahlia - slaapkamer
fotobehang dahlia - woonkamer
Verkoopprijs € 30,15
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang dahlia

Met het fotobehang dahlia creëert u een wand in uw woning die zeldzaam mooi is. De close-up foto van de dahlia en de kleurige kern van de bloem zijn indrukwekkend. Zelfs van dichtbij is deze mooie foto scherp. De prachtige zachte kleuren zorgen voor een sfeervol effect in elke ruimte van uw huis. Wilt u kleur aanbrengen in uw woonkamer met een bijzonder effect? Dan is een fotowand met deze dahlia een geweldig idee. Uw slaapkamer tovert u met deze wand in één klap om tot een romantische plek waar u graag wakker wilt worden. Natuurlijk past dit mooie fotobehang ook in andere ruimtes van uw woning.

Kies uw type behang of uitvoering fotobehang dahlia

Standaard behang dahlia drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang dahlia is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang dahlia maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Hoe bestel je fotobehang dahlia?

Simpel! Je meet de muur waarop je het fotobehang wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type fotobehang. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerpvoorstel in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het fotobehang dahlia inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd.

 

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang dahlia

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Naadloos behang dahlia

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het dahlia fotobehang geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang dahlia of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

 

Fotobehang gele roos bestellen

Wilt u dit prachtige fotobehang met de dahlia bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang dahlia.

 


Klantbeoordeling